Om Pikekoret IVAR

 

Pikekoret IVAR er et studentkor for Intense Voluminøse Amorøse Røyer v/NMBU (Norges miljø- og biovitenskaplige universitet). Med sine fargerike kjoler, blomster, perler, IFA, stiletter, glitter og blomsterpynt sprer de ALLTID glamour, glede og vakre toner hvorenn de ferdes.

IVARs lange om blomstrene historie starter en høstdag i september for mange år siden. Den 19.09.1991, kl 19.00, samlet en vakker gjeng unge studiner seg og stiftet koret som senere skulle spre glamour, glitter og blomsterduft over Agrarmetropolen. Pikene har siden den gang spredt vakre piketoner og sjarm fra Ås og ut i det langstrakte land.

 

Urivarinnen var en skikkelig rødstrømpe, noe som er å finne igjen i dagens Ivarinne. Ikke bare er mange av de gamle tekstene fra den tiden godt bevart, men alle vet at under en Ivarinnes vakre, glamourøse og fargerike ytre, skjuler det seg en til tider vulgær og fargerik personlighet.

 

 En Ivarinne kler seg i 50-, 60- og 70-tallsinspirerte, farveglade kjoler. Pynter alltid opp antrekket med sin personlige IVAR-blomst, farverike smykker, blomster, store ringer og høye stiletter. En Ivarinnes motto er “more is more”!

Ivar F. Andresen er en Ivarinnes drømmemann og forbilde, og en Ivarinne har ALLTID en IFA-pastill i vesken.

I dag er IVAR et kor som teller 30 Intense Voluminøse Amorøse Røyer. De stiller på sangoppdrag, korhelger, sitt årlige SHOW og i foreningslivets gleder i Ås.

 

389914_10150474720745148_667530147_11190343_64002962_n

 

header

 

 

2 thoughts on Om Pikekoret IVAR

 1. Saw the BBC article and went to YouTube to see the music video “Norway Needs the Farmer”.(“Norge Trenger Bonden”)
  That video has Norwegian subtitles. How about one with English subtitles?
  BTW, I don’t speak Norwegian.

  Reply
  1. Absolutely an interesting idea. We will discuss it – but at the moment we are all preparing for our semester exams at the university. meanwhile we have added a translation under the video.

   Thank you for your interest and feedback!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *