IVARSHOW “Blodig alvor” 2016

Årets IVARSHOW har gått av stabelen og det ble rykende hett og blodig alvorlig. Vi koste oss masse og det gjorde publikum også. Et fullsatt Aud.Max. jublet da vi entret scenen, og responsen etterpå har vært over all forventning. Vi begynte arbeidet tidlig på nyåret og fikk skrevet usedvanlig mye på årets skrivetur. Alle røyene har bidratt med sine kreative ideer, energi, blod, svette og tårer, og det har vært lange og slitsomme dager. Spesielt hektisk var det i dagene før show, men vi har også hatt det fantastisk moro under hele prosessen! Årets show hadde flere innslag om mensen og vi delte gledelig av vår litt ekle humor. Vi har også utfordret oss selv med to IVARband, nye musikksjangre og forsøkt å vise vårt brede spekter av talenter. Den skumle introvideoen og deilige musikkvideoen er endelig publisert på vår youtube-kanal. Sjekk dem ut!

Nytt styre!

Forrige uke var det duket for ny generalforsamling. Det ble gjennomgått en del, bl.a. hva som skjedde i 2015, diverse paragrafer og valg av nye verv. De nye i styret ble bestyrerinne Helene Gullokk, kassøse Gina Marie Celebria og dirigøse Pernille Luscinia. Gratulerer og lykke til med det kommende året!

Gamle og nye kassøsa, gamle og nye bestyrerinna og nye og gamle dirigøsa.

Gamle og nye kassøsa, gamle og nye bestyrerinna og nye og gamle dirigøsa.

Kassøse Gina Marie Celebria, Bestyrerinne Helene Gullokk og dirigøse Pernille Luscinia:D

Kassøse Gina Marie Celebria, Bestyrerinne Helene Gullokk og dirigøse Pernille Luscinia:D

Hjemmesiden endelig oppe og går igjen!

Vår kjære hjemmeside har vært nede i et år, men vi er nå tilbake for å blogge for fullt. Siden siste blogginnlegg er det mye som har skjedd. Pikene ble 5. mai utfordret av Mannskoret Arme Riddere til å bade ila 24 timer. Ivarinnene er ikke redde og løp i parade fra IVARinn til Andedammen hvor ferden gikk over til Andøya. Pikene synes det er morsomt med utfordringer, og tar dem på strak arm. Vi gleder oss til neste.

Det hele ble filmet og kan sees under

P1013884sIMG_9076_2

Pikekoret IVAR ble 20 år

Da var den lenge påventede, etterlengtede og glamourøse jubileumshelgen over. I første omgang vil vi takke alle de som har stått på for å gjøre vårt Jubileumsshow og vår jubiløse jubileumsmiddag til en fantastisk feiring.

IVAR tok Kaka!

Med slagere fra de siste 5 revyår, gikk Jubileumsshowet “IVAR tar Kaka” etter all forventning knallbra. Med fullsatt Aud Max startet det hele i tradisjonen tro med smekker mannsrøst, og etter en drøy time fikk Argarmetropolen vitne en glitrende glamorøs avslutningsseremoni til melodien “Mamma Mia” med ny tekst “IVARinner, vi er glitterkvinner“. Det var ikke mye om og men før Gammalrøyene fór opp på scenen, og med konfetti og blomster vi stod for første gang samlet på scenen i Aud Max for å synge Kjell og Främling. Jubileumshelgen var begynt, nach på Bohemen.

pikekoret ivar synger kjell

Glitrende Intense Voluminøse Amorøse Røyer

Jubileumskonserten

Lørdag 24. september kl 15:00 stod en bunst vakre piker i Tårn-trappa på Campus. Det ble levert vakker pikesang som alltid, noe som gjenspeilet seg i publikums entusiasme i salen. IVARs topp 20 bestod i gamle slagere og noen nye selvskrevne låter. Det slo an. Da vi ved siste låt (Kjell) ble bedt om å synge “mere,mere..”, var ikke pikene vonde å be, en hyllest til oss selv ved sangen “Eg er herleg” ble en fin avslutning på den glamorøse intimkonserten.

Så var det videre på Rebusløp, vorspeil i IVARinn og til slutt Galla-middag på Samfunnet. Med bordene pyntet med glitter og glamour, lå alt til rette for en festlig aften. Stemning på topp, flotte taler, flotte mennesker og gaver som stod over all forventning gjorde dette til en praktfull aften, som vi IVARinner vil ta med oss videre. Nachpiel ble holdt i IVARinn, hvor vi fikk teste en av våre heldige gaver.

 

Takk til alle som har vært med oss på ferden, måtte dere bli med de 20 neste.