Graskurs del 1

✿ ✿ Sommerferien er over og livet har atter en gang inntatt Ås. I går var det Graskurs del 1 og IVAR stod på stand og delte ut kaker, smil og sang. Mange interesserte var innom vi håper like mange stikker innom når vi har åpen øving i starten av september. Vi ønsker dere alle hvertelig velkommen! ✿ ✿

Berit Bonita, Linn Convallina, Miriam Ivarita Aasita og Birgit Blekkulita

«Vi savner deg på UMB»

Sommeren er her om et øyeblikk og røyene spres for alle vinder nå som semesteret nærmer seg slutten. Pikekoret IVAR har hatt sin årlige avslutningsfesten hvor vi tok farvel med vakre piker som er på veg ut av Ås-livets trygge A3-rammer.

Tusen takk for sprudlende minner fra øvinger, oppdrag, festligheter og ikke minst korhelger <3 Utallige kilo smør, sukker og sjokolade er inntatt i form av kake i løpet av deres tid i IVAR, og skulle dere tørste etter mer vet dere hvor vi er å finne.

 

✿ ✿ ✿ Camilla Vanilla ✿ ✿ ✿

✿ ✿ ✿ Anne Maren Debita Kredita ✿ ✿ ✿

✿ ✿ ✿ Birgitte Oréa ✿ ✿ ✿

✿ ✿ ✿ Anette Créatina ✿ ✿ ✿

✿ ✿ ✿ Åshild Saccosekkita ✿ ✿ ✿

✿ ✿ ✿ Lene Glamourita ✿ ✿ ✿

Reis nå ut i den store verden, vi ønsker dere lykke til på ferden!

 

IVARshow 2013

IVARshow er over for denne gang, og for et show!!! pikene bader i komplimenter og tross lite øl på nachpiel ble det en god etterfest med minst to knuste bord og en stol? loppis neste =)

Pikene vil gjerne dele videoen “Trives best ved UMB” som ble sluppet på showet onsdag 13. mars 2013.

Filmen finner dere her:  http://www.youtube.com/watch?v=c_qfVNP6-NY  

Sukk, dåhn viiihn, vi gleder oss til neste show!!

Korhelg i Tromsø

11 røyer fra Pikekoret IVAR var forrige helg i Tromsø for å spre blomsterduft og pikelatter på korhelg. Regn, snø og slaps fosset rundt hælene men helgen ble likevel fantasisk, særlig siden Mannskoret Ultralyd vertet oss opp og i mente! Det ble kormatiné, intimkonserter og gallamiddag for alle penga, og med hjelp fra en svært elskeverdig og sjenerøs Ultralytt ble IVAR blant de 4 beste under kåringen av konkurransen “Koret som er flinkest til å holde kreative og publikumsvennlige geriljakonserter i Tromsø sine gater”. Hurra for pikesjarm og røyelist!

♥ ✿ ♥  Hjertelig takk til Kvinnekoret Cantus Cordis, Fullt på Høyde og Mannskoret Ultralyd for en fabouløs helg, måtte vi få et snarlig gjensyn ♥ ✿ ♥

✿ ✿ Klare for Korhelg og det som måtte følge med den ✿ ✿

✿ ✿ Annika Bandyta og Camilla Vanilla spille foran «IVAR´s musikk» ✿ ✿

✿ ✿ IVAR synger «Kjell» til “Kjell” ✿ ✿