Korhelg i Tromsø

11 røyer fra Pikekoret IVAR var forrige helg i Tromsø for å spre blomsterduft og pikelatter på korhelg. Regn, snø og slaps fosset rundt hælene men helgen ble likevel fantasisk, særlig siden Mannskoret Ultralyd vertet oss opp og i mente! Det ble kormatiné, intimkonserter og gallamiddag for alle penga, og med hjelp fra en svært elskeverdig og sjenerøs Ultralytt ble IVAR blant de 4 beste under kåringen av konkurransen “Koret som er flinkest til å holde kreative og publikumsvennlige geriljakonserter i Tromsø sine gater”. Hurra for pikesjarm og røyelist!

♥ ✿ ♥  Hjertelig takk til Kvinnekoret Cantus Cordis, Fullt på Høyde og Mannskoret Ultralyd for en fabouløs helg, måtte vi få et snarlig gjensyn ♥ ✿ ♥

✿ ✿ Klare for Korhelg og det som måtte følge med den ✿ ✿

✿ ✿ Annika Bandyta og Camilla Vanilla spille foran «IVAR´s musikk» ✿ ✿

✿ ✿ IVAR synger «Kjell» til “Kjell” ✿ ✿