IVARSHOW “Blodig alvor” 2016

Årets IVARSHOW har gått av stabelen og det ble rykende hett og blodig alvorlig. Vi koste oss masse og det gjorde publikum også. Et fullsatt Aud.Max. jublet da vi entret scenen, og responsen etterpå har vært over all forventning. Vi begynte arbeidet tidlig på nyåret og fikk skrevet usedvanlig mye på årets skrivetur. Alle røyene har bidratt med sine kreative ideer, energi, blod, svette og tårer, og det har vært lange og slitsomme dager. Spesielt hektisk var det i dagene før show, men vi har også hatt det fantastisk moro under hele prosessen! Årets show hadde flere innslag om mensen og vi delte gledelig av vår litt ekle humor. Vi har også utfordret oss selv med to IVARband, nye musikksjangre og forsøkt å vise vårt brede spekter av talenter. Den skumle introvideoen og deilige musikkvideoen er endelig publisert på vår youtube-kanal. Sjekk dem ut!