Witches of Åz

Pikekoret IVAR tok helt av på onsdag da det braket løs med årets revy ‘Witches of Åz’ – som ble en knallsuksess! Med skryt fra både fjern og nær og utenomforstående kan vi med god samvittighet være stolte av oss selv for at det ble så bra som det ble! IVARinnene viste seg jammen å være både kreative, humorøse, musikalske og teatralske. Så vi kan være litt stolte av å ha underholdt en fullsatt Festsal av både interne, eksterne, gamle Røyer og Rævnemenn, med hekserier, vakker korsang, dans, rytmer og en god dose humor.

En stor takk, skål og i flere tilfeller en enhet alkohol går til alle de som gjorde at IVAR-show 2011 ble en knallsuksess! Takk til bandet som kledde flotte IVAR-kjoler, takk til lys og lyd, til Oddvar som villig lot seg sparke, til Show-sjefene Rouletta og Campánula, Show-sekretærene Bandyta og Felicina, dirigiøsene Chablise og Forestina, og til alle de som jobbet på samfunnet den dagen. Og til det fantastiske publikum som lo på alle de rette stedene!

Festen dro videre til IVARinn etter stengetid og det var det jammen fest til langt på dag, men huset består så det kan bli fullsatt igjen til neste år 🙂

Balle-Oddvar

Showsjefer & Sekretøser

Det eksepsjonelle Bandet

Men hva skjer nå som showet er over? Det spør nok mange IVARinner seg, for nå blir det tid til både lesing og rydding og baking og vasking av tøy. Men nei – vi møtes i Kollen neste helg!