Pikekoret IVAR ble 20 år

Da var den lenge påventede, etterlengtede og glamourøse jubileumshelgen over. I første omgang vil vi takke alle de som har stått på for å gjøre vårt Jubileumsshow og vår jubiløse jubileumsmiddag til en fantastisk feiring.

IVAR tok Kaka!

Med slagere fra de siste 5 revyår, gikk Jubileumsshowet “IVAR tar Kaka” etter all forventning knallbra. Med fullsatt Aud Max startet det hele i tradisjonen tro med smekker mannsrøst, og etter en drøy time fikk Argarmetropolen vitne en glitrende glamorøs avslutningsseremoni til melodien “Mamma Mia” med ny tekst “IVARinner, vi er glitterkvinner“. Det var ikke mye om og men før Gammalrøyene fór opp på scenen, og med konfetti og blomster vi stod for første gang samlet på scenen i Aud Max for å synge Kjell og Främling. Jubileumshelgen var begynt, nach på Bohemen.

pikekoret ivar synger kjell

Glitrende Intense Voluminøse Amorøse Røyer

Jubileumskonserten

Lørdag 24. september kl 15:00 stod en bunst vakre piker i Tårn-trappa på Campus. Det ble levert vakker pikesang som alltid, noe som gjenspeilet seg i publikums entusiasme i salen. IVARs topp 20 bestod i gamle slagere og noen nye selvskrevne låter. Det slo an. Da vi ved siste låt (Kjell) ble bedt om å synge “mere,mere..”, var ikke pikene vonde å be, en hyllest til oss selv ved sangen “Eg er herleg” ble en fin avslutning på den glamorøse intimkonserten.

Så var det videre på Rebusløp, vorspeil i IVARinn og til slutt Galla-middag på Samfunnet. Med bordene pyntet med glitter og glamour, lå alt til rette for en festlig aften. Stemning på topp, flotte taler, flotte mennesker og gaver som stod over all forventning gjorde dette til en praktfull aften, som vi IVARinner vil ta med oss videre. Nachpiel ble holdt i IVARinn, hvor vi fikk teste en av våre heldige gaver.

 

Takk til alle som har vært med oss på ferden, måtte dere bli med de 20 neste.