IVARshow 2013 “Sukkersjokk”

887029_10152604704535161_2078704250_o

Rævnekarene var på plass tidlig da Ivarinnene skulle presentere sin revy denne kalde våren. IVAR varmet opp salen med sang og dans i tillegg til en hyggelig bestikkelse på hver stol til publikum.

Ivarinnenes revy inneholdt som lovet mye søte referanser og en meget feit dame med en craving for polkagriser! Mellom innslagene var det også en rekke raske innslag fo rå drepe all ventetid. Vellykket! Kveldens korteste innslag med en replikk, var også en av de morsomtste.

IVAR hadde inkludert et par stikk til både PB og Unity. I kledelige hatter ble fire «PB-mend» brukt som trommesett med lyder man valigvis lager etter en liten aneurisme.

De første radene ble også skremt da tre bøtter som tilsynelatende var fylt med vann ble kastet mot salen. Et raskt bytte hadde endret innholdet til glitter, men det gikk fort nok til at flere lot seg lure etter et par øl i bodegaen.

IVAR fremførte også et par mer tradisjonelle korinnslag, og dette fungerte godt. For en gangs skyld var det stille i salen da et kor sang.

Musikkvideoen som ble spilt av skapte entusiasme i salen, spesielt da vår egen rektor dukket opp og sang med. Denne har vist seg å bli ørlite populær og har i skrivende stund blitt sett hele 1654 ganger på youtube.

Musikkvideoen kan du se her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *