IVARshow 2011 “Witches of Åz”

Her satser IVAR for fullt på en side av seg selv som har vært litt i skyggeland. Svarteboken har blitt meget omdiskutert, og for fullt viste IVARinnene seg fra en mørkere side – hekseriene tok av og brakte i land Tuntreets publikumspris.

Pikekoret IVAR tok helt av på onsdag da det braket løs med årets revy ‘Witches of Åz’ – som ble en knallsuksess! Med skryt fra både fjern og nær og utenomforstående kan vi med god samvittighet være stolte av oss selv for at det ble så bra som det ble! IVARinnene viste seg jammen å være både kreative, humorøse, musikalske og teatralske. Så vi kan være litt stolte av å ha underholdt en fullsatt Festsal av både interne, eksterne, gamle Røyer og Rævnemenn, med hekserier, vakker korsang, dans, rytmer og en god dose humor.

alice

En stor takk, skål og i flere tilfeller en enhet alkohol går til alle de som gjorde at IVAR-show 2011 ble en knallsuksess! Takk til bandet som kledde flotte IVAR-kjoler, takk til lys og lyd, til Oddvar som villig lot seg sparke, til Show-sjefene Rouletta og Campánula, Show-sekretærene Bandyta og Felicina, dirigiøsene Chablise og Forestina, og til alle de som jobbet på samfunnet den dagen. Og til det fantastiske publikum som lo på alle de rette stedene!

Festen dro videre til IVARinn etter stengetid og det var det jammen fest til langt på dag, men huset består så det kan bli fullsatt igjen til neste år :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *