Showerier

Pikekoret IVAR avholder hver vår et Show i Festsalen på samfunnet, dette for å tine opp vinterfrosne sjeler med pikesang, humor, kjønn og vakre lår. Når Pikekoret IVAR flytter inn i festsalen en gang i februar-mars da vet man at det er håp, Ås vil tine, krokusene vil blomstre, ullstrømpende vil bli byttet ut med nylon og det VIL bli vår.

trykk på lenkene under for å se omtale, bilder og videoer fra tidligere show.

2016- “Blodig alvor”

2015 – “Jomfrutur – et koffertliv”

2014 – “IVAR disser”

2013 – “Sukkersjokk”

2012 – “Rødstrømpegnist”

2011 – “Witches of Åz”

2010 – “Et stort støkke IVAR”

2009 – “IVAR kler av Ås”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 – “Rødstrømpegnist”

showshowshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jubileumshow 2011 – “IVAR tar kaka”

Med slagere fra de siste 5 revyår,gikk Jubileumsshowet “IVAR tar Kaka”etter all forventning knallbra. Med fullsatt Aud Max startet det hele i tradisjonen tro med smekker mannsrøst,og etter en drøy time fikk Argarmetropolen vitne en glitrende glamorøs avslutningsseremoni til melodien “Mamma Mia”med ny tekst “IVARinner,vi er glitterkvinner“. Det var ikke mye om og men før Gammalrøyene fór opp på scenen,og med konfetti og blomster vi stod for første gang samlet på scenen i Aud Max for å synge Kjell og Främling. se IVARbloggen for mer..

Glitrende Intense Voluminøse Amorøse Røyer

IVAR 20-års jubileumsshow 2011

 

2011 –  “Witches of Åz”.

Her satser IVAR for fullt på en side av seg selv som har vært litt i skyggeland. Svarteboken har blitt meget omdiskutert, og for fullt viste IVARinnene seg fra en mørkere side – hekseriene tok av og brakte i land Tuntreets publikumspris. Se IVARbloggen for mer…

Et knippe showplakater fra IVARshow “Witches og Åz”

2010 – “Et stort støkke IVAR”.

IVAR satset på bonderomantikk og sjarmerte sitt publikum trill rundt. IVARinnene sketsjet, danset, sang og smilte og håper i skrivende stund at Ås publikummet var så fornøyd med vår prestasjon at de lar oss beholde fjorårets publikums pokal ett år til. tross alt vil den etterlate et gigantisk tomrom i IVARinn om den forsvinner!

Et stort støkke IVAR

2009 – “IVAR kler av Ås”

I år var IVARinnene opptatt av nakenhet og avsløringer. IVARinnene dro til med det fantastiske showet; “IVAR kler av Ås” som til og med gamle dominante katteskinn trillet 5 og nesten 6ere for i Tuntreet. Dette var showet da fenomenet lynpupp ble spredd for veden, da Rævnesangen var en vakker Hellbillis Ballade og da IVAR vant prisen for beste Show i Tuntreet.

IVAR kler av Ås. Her avbildet med Revypokalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *