Glamourøs Kalender

Pikekoret IVAR har, som de populære piker vi er, en særdeles fullpakket kalender. Det er steder å besøke, det er eventementer på Ås man skal delta og spre glitter, blomsterduft og glamour på og det er ting å arrangere; denne kalenderen gir deg oversikten over en normalisert IVARkalender, halvår for halvår.

AUGUST

Studiestart. Pikekoret IVAR jakter på nye Ivarinner og for den saks skyld på potensielle Rævnemenn og sprer glitter og blomsterduft.

Graskurs del 1 og 2. Pikene er et friskt pust på scena i Aud Max på del en, stiller med en fargerik og glamourøs stand der vi informerer og deler ut IFA, kake og annet søtt og godt og verver hordevis med håpefulle søkerinner. På del to står vi selvfølgelig for det mest glamourøse nummeret, gjerne hentet fra vårens show.

Opptak forberedes og på campus spres yndige glittrene rosa plakater der vi søker etter håpefulle søkerinner. Vår postkasse svulmer.

SEPTEMBER

Opptak av nye Ivarinner skjer i to omganger med sangopptak der den O så mektige opptakskomiteen har all makt og sosialt opptak i IVARinn. Lykkelige unge røyer drar på vift på samfunnet sammen med gammelrøyer ikledd nyervervede kjoler og kroner med IVARnavn. Ofte er denne kvelden også en anledning til å bli presentert for og foreta gravende intervjuer av nye BEdårere fra Over Rævne.

IVARbursdag. Pikekoret IVAR feirer segselv den 19.09. Det er nemlig denne datoen, som for Ås markerte skillet mellom en grå og trist og lite glamourøs hverdag til et studiested kryddret med glamour og vakker pikesang. Kanskje inviterer vi foreningsvenner på foreningsfest. I det tilfellet varter vi selvfølgelig opp med kakebord det ikke finnes maken til, sprudlende dråper og små konserter.

UKEforbredelser. Høst er UKEtid. I partallsår arrangeres UKA på Ås, da brukes september på å finpusse stemmer og sanger til intimkonserter og forbrede besøk av korvenner fra det ganske land. Er det oddetallshøst brukes september på å finnpusse antrekk, sanger og sjarmerende sjekketriks i påvente av Trondheimreise.

KorDacapo. I oddetallsår samles Åskorene for å knytte sterkere bånd før Trondheimstur. En kveld boksavelig talt full av Overraskelser…

OKTOBER

UKA I ÅS (Partallsår)

URpremiære. Pikekoret IVAR sender sine fremste for å overvære UKAs URpremiære. Antagelig står det minst en IVArinne på revyscenen denne dagen, og det befinner seg minst en IVARinne nervøst på første rad som medlem i UKEstyret.

Intimkonsert. Pikene bidrar til UKA med intimkonsert. Korrommet er i dette tilfellet stappfullt og testosteronnivået i publikum er høyt. Dette er av de få anledningene der man har mulighet til å nyte nesten hele reportoaret Pikekoret IVAR har å by på.

Korhelg. Pikekoret IVAR er vertinner for våre favorittmannskor og sørger for at disse har det de trenger under UKA. Videre er vi medarrangører av korhelg og sørger for tilstrekkelig glamoufaktor. Føler IVAR at IVAR får for lite oppmerksomhet stjeler vi gallamiddagen som bruder. Ingen kan jo overse en brud.

Funksjonærer og KSer. Alle pikene er endten funkiser eller KSer og bidrar til at UKA i Ås blir en fantastisk suksess.

KORbar. Pikekoret bidrar også med en korbarsjef i korbarkomiteen og drifter korbaren sammen med våre venner i NGA, S.Lærken og Rævne.

Foreningsarrangement under UKA. Under UKA kan det hende at 3000 meter øl, TFs bilbingo, Torvall og Tora sportscup og lignende arrangement arrangeres. Pikene deltar og vinner kostymeprisen.

UKA i Trondheim (oddetallsår) er en fast pilar i en Ivarinnes liv. Pikene tar toget sammen med de andre Ås korene, og kanskje med en og annen exclusiv, da disse foreningene også har slikt og gjøre og slikt å føre i barteby. Togturen sies å være den morsomste delen av UKEturen. For å sikre oss nok boltreplass pleier en ansvarlig å sørge for egne kupeer under påskuddet “skoletur” vil foregå endel foredrag og sånn… I Trondheim venter innkvartering, sang på Ivar F Andresens grav (som ikke er hans grav), galla, gøy og sosialisering.

Samfunnets Grand Prix arrangeres hvert år av Samfunnet i Ås. Her har IVAR som tradisjon å stille med bidrag. Kanskje vinner vi, kanskje ikke.

DESEMBER

Julekonsert med Åskorene. De fire Åskorene synger eksamensperioden inn i Ås kirke. Pikekoret IVAR bidrar med to sanger og er for anledningen kledd i julefarger med julepynt i håret. en svært stemningsfull opplevelse;

Fellessang med Pikekoret IVAR, Mannskoret Over Rævne, Sangkoret Noe ganske annet og Sangkoret Lærken.

Julefest med Over Rævne. Julefesten er høstsemesterets høydepunkt. Ivarinnene samles først til en liten mat, sladder og ekstraordinær GF hvor passe mengder vin og et fantastisk koldtbord fortæres. Så begynner ventingen. Pikene glatter på kjolene og passer på at leppestiften er perfekt. Når Rævne ankommer eksploderer pikene i ekstase. Over Rævne har da vært i skogen og funnet et tre, dette treet skla være litt tyngre enn det antall oppmødte Rævnemenn kan bære. Treet har de slepet med seg og nå skal det inn i IVARs stue for pynting. Rævnemennene er kalde og sultne og Ivarinnene mater dem før festivitasen begynner for alvor. Festen varer så lenge de oppmøtte bare orker.

BEdårer Even og Ingvild Equina på juletrefest 2011.

JANUAR

Ivarinnene innleder vårsemesteret med skrivetur til et dertil egnet sted hvor det utvekles ideer til show og julesladder.

FEBRUAR

Semesteret innledes med Rævnesjåvv. Ivrige beundrerinner har plass helt forann i Aud Max slik at steminingen blir den rette. Rævne tar godt vare på oss, legger ut bløte tepper og serverer champagne og sjokolade. IVAR elsker showet!

IVARshow. I slutten av februar er det klart for IVARshow. IVAR har forbredt, pusset og sunget og festsalen fylles til rangen. Alle er enige om at det er det beste IVARshow noengang og at Ivarinnene aldri har vært vakrere, mer talentfulle eller flinkere. Etter showet inviteres alle mann alle hjem til IVARinn for en liten etterfest.

Glitrende Intense Voluminøse Amorøse Røyer

 

MARS

Kurt Stilles minneløp en dansk langrennsløper som ikke er død har fått sitt eget kunstløp oppkaldt etter seg. Selvfølgelig er dette en lærketing. IVAR deltar. Kunstløp er vakkert!

Sangria  pikekoret IVAR inviterer hankattene på Sangria i IVARinn og Hankattene inviterer pikekoret IVAR på Sangeria på Hankattloftet (annenhvert år). et passende tema blir valgt, gjerne med utkledning (og IVAR elsker utkledning) og en het natt på loftet venter.

Kollenhelg. I blant våger noen Ivarinner seg i Holmenkollen for å hygge seg og heie fram sporty norsk idrettsungdom som selvfølgelig vinner. Lærken og Rævne er med! og kanskje møter vi venner fra andre universiteter?

Her er Pikekoret IVAR i Holmenkollen under Ski-VM, avbildet med Pølsa i midten. for en fryd.

Korhelg i Tromsø (oddetallsår). Ivarinnene besøker våre kjære legemenn i Tromsø og deltar på Tromsøs korhelg. En kald, men dampende og eksotisk opplevelse.

Korhelg i Bergen (partallsår). Pikene besøker våre venner i Bergen, lever livets glade dager hos Arme Riddere og deltar på korhelgen under UKEN på NHH.

APRIL

Kulturexplosjon. I løpet av april arrangerer samfunnet kulturexplosjon. Pikekoret IVAR deltar, smisker og vinner som regel ett eller annet. På kulturexplosjon kåres årets beste revy av tuntreets lesere. Pikekoret IVAR er høyt opp i konkurransen og burde selvfølgelig vunnet hvis vi ikke gjør det…..
hunnkattenes akekonk. trivelig foreningstreff i ringneskleiva. ølstafett og olail. IVAR deltar med dertil egnet kjøretøy.

3000 meter øl. Fetselig sportsarrangement der stordrikkere og storløpere møtes. Ivar deltar i kvinneklassen og har de beste kostymene.

Frida Amazona, Ingvild Extravaganza, Åshild Sakkosekkita og Anna Legolita viser her stolt frem sitt sportsantrekk etter vel utført 3000 meter ØL.

Hup Cup. Hopprenn på jordet ved Pentagon arrangert av PB. IVAR deltar!

MAI

17 mai feires i IVARinn med jordbær og sprudlevann. Pikekoret er kledd i bunad og går i borgertog. Videre er representanter for IVAR deltagere på Hannkattenes kulturkaffe.

Bilbingo i regi av Trøndernes Fagforening. Hysterisk! Må oppleves! IVAR deltar i dertil egnede kostymer.

Bålfest med Rævne er vårens heiteste eventyr! IVAR ankommer festen seint etter å ha varmet opp hjemm hos segselv. Rævne har da brukt hele dagen på å forbrede år ankomst med helgrillet gris og vakre sanger. Festen varer ut i de små lyse timer.

Ringfest. Pikekoret IVAR deltar med servitører og underholdning på avslutningsfesten for avgangsstudentene. Vi vifter med silketørkler, gråter en tåre og IVARkanditatinner synger Kjell som aktive IVARinner for siste gang. SIÅS belønner servitører med en liten servitørfest. En glad men trist aften.

 

Så tar Pikekoret IVAR sommerferie, og kanskje, er vi heldige får vi oppleve  IVAR – Rævne bryllup, som vi synger i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *