Linker

Pikekoret IVAR har beundrere, venner og venninner i fjern og nær. Vi har også en og annen praktisk nettside vi bruker mye som vi gjerne deler med dere!

Mannskoret Over Rævne.

Sukk akk og dån. Våre kjære Rævnemenn som vi feirer de større anledninger i året med og som vi bruker resten av året til å sladre om… Sjekk dem ut på; http://www.overraevne.com og http://www.youtube.com/user/overraevne.

Mannskoret Over Rævne

Sangkoret NGA

Våre gode grønne og blå venner. Synger vakkert om matpakker og har den vakreste sangen på julekonserten. Dirigent er evig IVARhelt etter å ha kaldt Fam fa dumme og IVAR deilige på kormatine i Bergen UKEN 2010… Du finner dem på http://www.noeganskeannet.com.

Noe Ganske Annet

S.Lærken

S.Lærken prostituerer seg ikke på nett men er likevel våre Åsvenner. Leter du etter Lærken? Prøv Bohemen!

S.Lærken

Mannskoret Arme Riddere (Universitet i Bergen)

Mannskoret Arme Riddere! Dette er kremen av menn, de er kanskje separert fra oss av både fjell og vidde med duverden så hett det er når vi møtes! Du finner dem på både http://www.armeriddere.uib.no og http://www.youtube.com/user/ArmeRiddere.

Mannskoret Arme Riddere

ULTRALYD (Universitetet i Tromsø)

Ultralyd er kremen av menn! Ultralyd er mannlige medisinstudenter ved Universitetet i Tromsø. De er kjekke, de synger og de har legefrakk! dessuten kaller de oss kjærringan sine og har med kake og på gallamiddager. Kan man ønske seg mer? Sjekk ut http://www.facebook.com/pages/Mannskoret-Ultralyd da vel!

Mannskoret Ultralyd

SVÆVERU (NHH, Bergen)

Svæveru er mannkoret ved Norges Handelshøyskole og får, når de vil det, Pikene i IVAR til å riktig svæve. Med stråhatter, et jovialt smil og Hansa i hånden er det “alltid like hyggelig å se dem. Svæveruds kantater får en IVARinne til å le og rødme! De finnes blant annet på http.//www.svaeverud.no.

Svæveru

Pirum (samfunnet i Trondheim)

Pirum er flinke. Pirum er artige. Pirum er nesten profesjonelle. Pirum minner om en blanding av Lærken og Rævne. Pirum var en stund litt vanskelige å sjarmere, men nå har IVAR jobbet hardt med “Pirum koden”, og vi har endelig fått dem på gli’. Sjekk dem på http://org.ntnu.pirum/pirum/.

Pirumitt - Pirumatt - Pirumeii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *