Booking

Pikekoret IVAR tar på seg oppdrag i fjern og nær. Vi stiller i det antrekk som passer anledningen, fra galla på jubileer til myke pasteller i bryllup.

Pikekoret kan live opp den tristeste forsamling og gi ny giv i møter. Vi egner oss på julebord, som bursdagsgave til en jubilant, som pauseunderholdning på konferanse, som taffelmusikk til en stående buffet eller til nationalromanisk innslag på møte i bygdekvinnelaget.

Repertoaret strekker seg fra nasjonalromantikk med for eksempel “Alle mann hadde fota”, “Springar fra Bergen” og “Ved Rondane” til sanger som “Waterloo” og “Den du veit”. Videre til egenskrevne sanger om studinens og Ivarinnens hverdag, til romantikk med for eksempel “Lollipopp” og “Sugartime” til en og annen julesang og salme. Trykk her for å høre flere av våre klassikere.

Vil du booke Pikekoret IVAR? Ta kontakt med Bestyrerinne Mina Flexita på pikekoret.ivar@nmbu.no. Har du spesielle ønsker til musikk fikser vi det også om du gir oss litt tid!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>