IVARSHOW “Blodig alvor” 2016

Årets IVARSHOW har gått av stabelen og det ble rykende hett og blodig alvorlig. Vi koste oss masse og det gjorde publikum også. Et fullsatt Aud.Max. jublet da vi entret scenen, og responsen etterpå har vært over all forventning. Vi begynte arbeidet tidlig på nyåret og fikk skrevet usedvanlig mye på årets skrivetur. Alle røyene har bidratt med sine kreative ideer, energi, blod, svette og tårer, og det har vært lange og slitsomme dager. Spesielt hektisk var det i dagene før show, men vi har også hatt det fantastisk moro under hele prosessen! Årets show hadde flere innslag om mensen og vi delte gledelig av vår litt ekle humor. Vi har også utfordret oss selv med to IVARband, nye musikksjangre og forsøkt å vise vårt brede spekter av talenter. Den skumle introvideoen og deilige musikkvideoen er endelig publisert på vår youtube-kanal. Sjekk dem ut!

Nytt styre!

Forrige uke var det duket for ny generalforsamling. Det ble gjennomgått en del, bl.a. hva som skjedde i 2015, diverse paragrafer og valg av nye verv. De nye i styret ble bestyrerinne Helene Gullokk, kassøse Gina Marie Celebria og dirigøse Pernille Luscinia. Gratulerer og lykke til med det kommende året!

Gamle og nye kassøsa, gamle og nye bestyrerinna og nye og gamle dirigøsa.

Gamle og nye kassøsa, gamle og nye bestyrerinna og nye og gamle dirigøsa.

Kassøse Gina Marie Celebria, Bestyrerinne Helene Gullokk og dirigøse Pernille Luscinia:D

Kassøse Gina Marie Celebria, Bestyrerinne Helene Gullokk og dirigøse Pernille Luscinia:D

Hjemmesiden endelig oppe og går igjen!

Vår kjære hjemmeside har vært nede i et år, men vi er nå tilbake for å blogge for fullt. Siden siste blogginnlegg er det mye som har skjedd. Pikene ble 5. mai utfordret av Mannskoret Arme Riddere til å bade ila 24 timer. Ivarinnene er ikke redde og løp i parade fra IVARinn til Andedammen hvor ferden gikk over til Andøya. Pikene synes det er morsomt med utfordringer, og tar dem på strak arm. Vi gleder oss til neste.

Det hele ble filmet og kan sees under

P1013884sIMG_9076_2

Graskurs del 1

✿ ✿ Sommerferien er over og livet har atter en gang inntatt Ås. I går var det Graskurs del 1 og IVAR stod på stand og delte ut kaker, smil og sang. Mange interesserte var innom vi håper like mange stikker innom når vi har åpen øving i starten av september. Vi ønsker dere alle hvertelig velkommen! ✿ ✿

Berit Bonita, Linn Convallina, Miriam Ivarita Aasita og Birgit Blekkulita